Guns and Guards Kft

consectetur adipiscing

Történetünk

Cégünk a Guns And Guards Kft 2005 évben alakult, családi vállalkozásként.
A cél már akkor is egy olyan légiközlekedésben működő cég létrehozása volt, amely speciális területeken, kiváló minőséget nyújt a megbízóinak.
Hortobágyi Ferenc ügyvezető-tulajdonos 1998 óta dolgozik a légiközlekedés-védelem terén, az Ő szakmai tapasztalata, kialakult kapcsolati tőkéje volt az alapja az elindulásnak.
A 2005 után 2010 volt meghatározó pont a cég működésében, amikor A TNT Magyarország Hungary Kft által - aki azóta is Megbízónk - a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren saját jogú földi kiszolgálási engedélyt szereztünk, amit azóta is évről évre auditál a Légügyi Hatóság.

Napjainkban

Keretszerződésünk van a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren a Budapest Airport Zrt-vel, iroda és infrastruktúra terén.
Szakmai körökben elterjedt a cég jó híre, így tovább tudtuk növelni a megbízásainkat, így folyamatosan nőtt a cég megbízási területe.
Saját munkaerővel dolgozunk, a humán munkára nagy hangsúlyt fektetünk .
Dolgozunk a Travel Service légitársaságnak, a Malév Ground Handling Zrt-nek, a Celebi Ground Handling Ltd -nek, a TNT Magyarország Hungary KFt.nek.,az A.S Zrt-nek.

Tevékenységeink

Megrendeléseink a „légiszállítást elősegítő tevékenység” besorolás alatt végezzük, időközben a speciális biztonsági munkák (rtg gép kezelés, átvilágitás, utas, személy átvizsgálás) megkövetelték további engedélyek megszerzését. (ipari rtg berendezések működtetéséhez szükséges sugárvédelmi engedély) !
Végzünk: emellett repülőgépek fedélzeti takarítását, utasok, valamint személyzet szállítását, csomagrakodást, harmadik feles/ Európai Unión kívül közlekedő / légijárművek biztonsági célú átvizsgálását, catering ellenőrzését.

Személyzeti filozófiánk

Időközben kialakítottunk egy saját oktatási bázissal rendelkező oktatói gárdát, ami szakmailag biztosítja a cég munkatársainak a megfelelő előre haladását, illetve lehetővé teszi a piaci helyzetünk megtartását.
Terveink közt szerepel még, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 13 éves működési tapasztalatunkat felhasználva, a repülőtérhez hasonló színvonalú, és magas követelményeket támasztó megbízási területeken is megjelenni és szolgáltatni.

Címünk

2200 Monor,

Kazinczy u 15

Kapcsolat

+36 70 360 2003

info@gunsandguards.hu